top of page
Ervaringen van ...

"Esther is een uitstekende coach, waar ik erg veel aan heb. Ik voel me helemaal gezien en gehoord door haar. Ze heeft het vermogen om door de dingen heen te kijken en precies mijn kern te raken." 

Makúa

"Weer een heerlijke ochtend gehad van de week! Als ik 's avonds naar bed ga, denk ik, oh volgende week weer schilderles!"

                  Annemarie

“Esther heeft een vriendelijke, respectvolle en ongedwongen manier van doen tijdens de kunstzinnige coaching. Ik kom altijd met een hart vol helderheid en inspiratie weer terug thuis van mijn maandelijkse afspraak met haar.“ 

Ellen Richters

"Esther weet je altijd te inspireren en uit te dagen.  Komt regelmatig met nieuwe, creatieve cursus-ideeën. Ze leert mij veel, vanuit verschillende invalshoeken en ook door voorbeelden te gebruiken van andere schilders. Zoekt daarnaast ook heel goed wat past bij je als cursist.

Ze helpt je je eigen stijl en voorkeuren verder te ontwikkelen. Hele fijne docent/coach.”

Charlotte van Gent 

Ik zal iets vertellen over de dingen die mij helpen om mezelf te ontwikkelen. Esther leert me beter kijken en geeft me ruimte genoeg om fouten te maken. Ze laat me met rust, wanneer ik dat nodig heb.  Bouwt subtiel aan mijn zelfvertrouwen, soms slechts door een glimlach. Ook stimuleert zij me door te vertellen over tentoonstellingen die ze gezien heeft en geeft achtergrond info over hedendaagse kunstenaars.”

Hanny

“In 2018 heb ik workshops die een thema hebben bij Esther gevolgd. Wat me opvalt is dat ze het onderwerp goed heeft voor bereid en weet daar veel over te vertellen. Zo neemt ze je mee  en geeft dan een opdracht waar je op papier vorm aan gaat geven op je eigen manier. Esther volgt cursisten goed, maar laat ze helemaal vrij in hun eigen creatie. De sfeer is gezellig en prettig.”

Margriette

bottom of page